Szerencsére hazánkban egyre többen felismerték, hogy az egészségük megőrzése éppoly fontos, mint az esetleges betegségek gyógyítása. Az ország egyetlen NaturMed szállodája, a Hotel Carbona eleget téve a modern kor legújabb kihívásainak számos lehetőséget kínál – a gyógyulás mellett -, hogy egészségünket minél tovább megőrizzük.

A különféle szolgáltatások egyesítik a természetgyógyászatot az orvosi szakértelemmel, a hévízi gyógyvíz ismert jótékony hatásával, számos különleges tengervizes fürdővel és pakolással.

Ajánlatunkban találhatóak egyénre szabott komplex kezelési programok, melyeket szakorvosi vizsgálat előz meg: balneoterápiás kúrák, melyek kombinálhatóak további kezelésekkel. Szakértelemmel végzett gyógytorna, gyógymasszázs, elektroterápia, hidroterápia, iszappakolás, súlyfürdő várja a gyógyulni, felfrissülni vágyókat.

De nemcsak azok találnak maguknak megfelelő kúrákat, akik reumatológiai panaszokkal érkeznek, hiszen külön program várja a fogyni-, szépülni-, relaxálni-, megújulni vágyókat, s mindenkit, aki pihenését az egészséges életmód jegyében szeretné eltölteni. Tisztító-kúrák, lábmegújító programok, narancsbőr-elleni kúrák, Thalasso-terápia (különleges tengervizes terápia) várják, melyek energizálják, salaktalanítják, felfrissítik szervezetét, formálják, karcsúsítják testét. Nemcsak a wellness-részlegen, de az étteremben is figyelembe vesszük igényeinket, több típusú étrend-kontroll közül választhat szándékának megfelelően. Az 1000 kalóriás diéta, a lúgosító étrend, a Buchinger és Lützner-féle böjtkúra is igénybe vehető, melynek összeállításában s felügyeletében egy dietetikus segíti önt. Büfénkben pedig bátran válogathat, hiszen igyekeztünk tápanyagban gazdag ételeket összeválogatni, melyeket színkódok szerint csoportosítunk, megkönnyítve így a céljainak legmegfelelőbb finomság választását.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin